Delfin (Øvede)

 

Bassin                        :                Store - ca. 27 grader - på tværs

Undervisere              :                1 instruktør & evt. 1 hjælpeinstruktør

Tid                              :                30 min (ca. 5 min fri leg)

Alder                          :                Ca. 8 år til 13 år

Niveau                       :                Let øvet / øvet

Forudsætninger        :                Skal være helt fortrolig med vand og kunne svømme

Beskrivelse:               På dette hold svømmes, der på tværs i det store bassin. Der arbejdes målrettet med teknik og motorik i crawl, rygcrawl og brystsvømning. Vi øver os på at forbedre butterfly rytmen. Derudover vil vi bruge tid på at dykke og lave udspring, både i den lave og dybe ende. Flydeteknikker er også en del af undervisningen. Startskamler og saltovendinger bliver integreret i undervisningen. Der er også plads til sjov og leg. Svøm-langt 2 gange (25 min)

 

Krav:                          Egne svømmebriller - Ingen dykkermaske. Langt hår skal sættes op, gælder alle, eller der skal bruges badehætte.

Oprykning:                Oprykning til rutinerede(haj), kræver at der kan svømmes crawl, rygcrawl og brystsvømning, på langs i det store bassin - helst uden hjælpemidler. Skal være fortrolig med dybt vand.

 

Hjælpemidler:           Begrænset brug af bælter og plade / kun efter behov.

Læringsmål:              Få mere rutine i crawl, rygcrawl og brystsvømning. Der arbejdes i dybden med motorik og teknik i stilarterne. Udspring, dykning efter dukke og saltovendinger i den dybe ende. Flydeteknikker samt vejrtrækning og balance arbejdes der også med.