1. Forældre i svømmehallen

Forældre må opholde sig i svømmehalen første og sidste gang der er svømning. Af hensyn til instruktørerne og børnenes fokus, skal man de øvrige gange opholde sig ude bag glasset.

2. Badetøj må ikke medbringes i bruserummet

Dette skyldes at sæben vil sætte sig i badetøjet og forhøje klor værdien i svømmebassinerne, hvilket kan resultere i kraftig hoste og irreterede øjne. Hvis man ønsker tøjet skyllet, forefindes håndvask til dette.

3. Skolebørn henvises til eget køns omklædningsrum

Når børn er gamle nok til at gå i skole, anses det også at de er gamle nok til selv at klæde om og gå i bad. Derfor vil det være fedt hvis i forældre kan hjælpe hinanden hvis der er brug for det.

Dette er også et hensyn overfor de lidt støre børn, der føler sig stødt over at have det andet køn i deres omklædning. 

 

4. Langt hår

Vi anbefaler at alle med langt hår, enten får håret sat op, flettet eller bruger bade hætte. Dette er af hensyn til barnets udsyn samt almindelig hygiejne, da det begrænser mængden af tabte hår i vandet.

 

5. Afvaskning

Afvaskning efter svømmehallens gældende regler, skal naturligvis følges

6. Sæbe dispenser

Brug af sæbe dispenserne er kun til krop og hår vask, ikke til glidebane mm. Hvis i som forældre vil hjælpe børnene med at forstå dette, kan vi undgå farlige situationer hvor den der uforberedt træder på et meget sæbe glat gulv, kan falde og slå sig alvorligt.

7. Ingen sko i omklædningsrummet

Til orientering for forældre der dyrker anden motion imens deres børn svømmer, så er indendørs sko på føderne heller ikke tilladt i svømmehallens omklædnings rum. Kun ved brug af overtræks pose.