Haj (Rutinerede)

 

Bassin                        :                Store - ca. 27 grader - på langs

Undervisere              :                1 instruktør & evt. 1 hjælpeinstruktør

Tid                              :                45 min (ca. 5 min fri leg)

Alder                          :                Ca. 9 til 13 år

Niveau                       :                Øvet

Forudsætninger        :                Skal være helt fortrolig med vand og kunne svømme                  25 meter på langs i det store bassin

Beskrivelse:               På dette hold svømmes, der på langs i det store bassin. Der trænes stadig stilarter og der arbejdes med teknik, motorik og vejrtrækning i crawl, rygcrawl og brystsvømning. Vi øver os på at forbedre butterfly rytmen. Derudover vil vi bruge tid på at dykke og lave udspring, både i den lave og dybe ende. Flydeteknikker er stadig en del af undervisningen. Og rutiner med spring fra startskamler og saltovendinger indøves. Der er også plads til sjov og leg. Svøm-langt 2 gange (40 -45 min).

Krav:                          Egne svømmebriller - Ingen dykkermaske. Langt hår skal sættes op, gælder alle, eller der skal bruges badehætte.

Oprykning:                Oprykning til Ungdomshold(konkurrence), det kræves at der kan svømmes crawl, rygcrawl og brystsvømning, være + 11 år og vurderes af instruktøren.

Hjælpemidler:           Ingen / kun efter behov.

Læringsmål:              Få mere rutine i crawl, rygcrawl og brystsvømning. Der arbejdes mere i dybden med motorik og teknik i stilarterne. Arbejder med at udføre startspring og saltovendinger korrekt., Dykning efter dukke i den dybe ende. Flydeteknikker samt vejrtrækning og balance gennemarbejdes også.